2010. május 1., szombat

Szökővíz


2010. április 28., szerda

Indul a Fotósoldalak.hu

Kedves Fotós Társaim!

Ilyen itt még nem volt, ma nem lesz kép, nem lesz fotó. De lesz újdonság. :)
Nagy örömmel mutatom be Nektek új fotós portálomat, a www.fotosoldalak.hu - t.

Régi álmom vált valóra ezekben a hetekben azzal, hogy elindult az oldal, az elmúlt hetekben, hónapokban ezen dolgoztam, dolgozom, remélem szeretni fogjátok és hasznosnak is találjátok.
Megvalósulni látszó terveim szerint egyrészről az oldalon megjelennek majd az aktuális fotós események, kiállítások, pályázatok, fotós könyvek, rendezvények, technikai újdonságok és mindenféle fotográfiához köthető programok, ami csak belefér fotó témában. A különféle kategóriák segítenek majd a kívánt téma megtalálásában.
Az információk az oldalon közvetlenül a szervezőktők, kiadóktól, kiíróktól, gyártóktól első kézből jön, nincsenek máshonnan átvett anyagok, így az infók biztosak és pontosak.

Minden témában található már olvasmány, remélem az elkövetkezendő hetekben, hónapokban minden csak bővülni fog, és napra kész lesz. A kapcsolatkiépítés most folyik, folyamatosan kapom az infókat, és kerülnek is fel egyből az oldalra. Amiket már most is láthattok azoknak a kiadóknak, galériáknak, fotókluboknak, intézményeknek, cégeknek az információi, akik egyből felismerték a lehetőséget, örültek, kihasználták, és együttműködtek. :) Reményeim szerint egyre többen lesznek és így tényleg széleskörűen kapnák a látogatók a sok-sok eseményről a leírásokat, meghívókat.

Másrészt az oldal tartalmaz egy nagy linkgyűjteményt fotográfia témakörben, témakörök szerint kategorizálva, itt egy alapfeltöltés elkészült, sok mindent lehet böngészni, le lehet ragadni. :)
A későbbiekben természetesen lesznek még itt újdonságok, fotóbloggerek, fotóirányzatok, fotósok, stb. témakör.
Ennyit körülbelül a szerkezetről, tervekről, tartalomról, úgyis használat közben derül ki minden rendesen.

Szeretném itt (is) megköszönni szeretett családomnak a támogatást, bíztatást, segítséget, hogy türelmesen nézték és hallgatták a terveket, jó híreket, vacillálásaimat és morgásaimat. A Barátoknak, fotós társaknak a drukkolást, segítséget, aggódást, kis szkepticizmust és nagy lelkesedést. :) Köszönet az Eagent Kft. minden munkatársának az oldal kialakításáért, a lelkes munkáért.
(és nincs is Oscar díjam, viszont vágyom a világbékét :)

Szerintem ennyit összesen nem írtam még itt a blogon, mégha próbáltam is röviden és tömören összefoglalni a lényeget (és Zsákai Peti biztos jobb szöveget ír majd :)

Böngésszétek az oldalt, ha megérdemli szeressétek, terjesszétek, ha baki van szóljatok, és ha kíállításotok nyílik, vagy bármilyen fotós rendezvény résztvevői, szervezői vagytok, küldjétek nyugodtan az anyagokat az oldalon megadott email címre, hozzám jön vagy a szokásos zsufoto - s gmailes címre, örömmel teszem fel.

Itt a blogon természetesen továbbra is a fotóké a főszerep!

Itt, itt, itt: http://www.fotosoldalak.hu/ !