2009. október 19., hétfő

Macskaköves bicikli




8 megjegyzés:

bondearte írta...

Bravoooo!!!!
Your photos are really something special.
You are very talented.
Congratulations
Have a nice day

Gehring János írta...

Tetszik, de mindíg az jutott az eszembe, ahányszor ránéztem, hogy de jó lenne autók nélkül is látni. Szentendre? Hmm?
A tónusok és vágás nagyon jó szerintem.

Kerekes Zsuzsa írta...

Thanks a lot bondearte :)

János most mondd meg nekem, hogy tüntessem el Neked innen az autókat? :)
Én visszamegyek, újrafotózok, ps-ezek ha kell, de azt hiszem ez nem fog menni.
Persze a másik dolog, ami örök "vita" téma, hogy az ilyen jellegű képeknek, mennyire kell "letisztultnak" lenni, mi az ami még belefér, és mi az ami már zavaró, hol a határvonal. Én úgy látom megoszlanak a vélemények ezzel kapcsolatban. Spec itt engem nem is zavarnak annyira, de persze elfogadom ha Téged igen. Sok képet dobok ki, mert hasonló érzéseim vannak,és én is keresem, hogy mi az ami nálam még belefér egy streetphotoba, egy utcaképbe vagy elkapott pillanatba és mi az ami már "kuka")
Nem Szentendre, Bp-en találtam, méghozzá az I. ker-ben. :) Pala u. Corvin tér mellett. A tónusok új, tuti jó módszerrel készültek :)

Gehring János írta...

:) Itt somolygok, mert nem voltam elég konkrét, és félreértetted. Ősbudai lévén azonnal felsimertem a helyszínt. A Szentendrét, mint javaslatot írtam, hogy esetleg ott lehetne bicajost kocsik nélkül... :)

viKING írta...

Engem itt nem zavarnak az autók, szerintem beleférnek a strítfotóba. :)
Látom srác észrevett, szólt valamit, hogy fotózod, vagy nem érdekelte?

Kerekes Zsuzsa írta...

János, jaaa! :) Igen, Szentendrén talán lehet próbálkozni, tervben is van régóta, ha sikerült, eredményről képes beszámolót tartok. :)
Zsolt: őt nem érdekelte, annyira legalábbis nem, hogy szóvá tegye. Igaz, fotós séta volt, volt véderő :) De volt már példa az ellenkezőjére is.

Zsákai Péter írta...

régóta tetszik. számomra sem zavaróak az autók, egyáltalán nem vonja el a tekintetem. a nyomok klasszan vezetik a szemet. ehhez talán még az autók által határolt terület is besegít.

a tuti tónus módszer titkos? nekem lenne hova fejlődni ezen a téren. örömmel veszek minden praktikát. persze, ha lehet. :)

Névtelen írta...

Szia Zsuzsi, nincsen "fotos szemem", nem vehetek reszt az "utcakép-kategoriaba" meg beleesö vagy mar kificcenös vitaba, de nekem szemely szerint nagyon tetszik ez a mü :o) Zsiros gratula erte!! Kristina