2009. november 3., kedd

Ádám

Ha már újféle dolgokat mutattam és Hajdrák Timinél is téma volt, bemutatom Nektek barátnőm kisfiát, aki egyelőre lelkes alanya az én kezdeti babafotós csetlő - botló próbálkozásaimnak. Még az is lehet fotós lesz belőle, amennyire szereti tekergetni a programválasztó gombot. :)


9 megjegyzés:

rajli írta...

Gyakorolj szorgalmasan, mert szükségem lesz majd a tanácsaidra, mert ha Isten is , úgy akarja májusban nagypapa leszek! :))))
Addigra profi legyél babában, hogy átad tapasztalataidat, mert akkor nekem könnyebb lessz! :)))
Laci

Zsákai Péter írta...

aranyos! :) a leírás is. merész vagy, ha a keze közelébe engeded a géped. :)

gyerek fotózás iránt érdeklődőknek (hátha tetszik): http://www.szilvifoto.hu/blog/index.php

Hajdrák Tímea írta...

Aranyos nagyon. Te meg ügyes vagy. :)

Hajdrák Tímea írta...

Kedves Zsákai Péter! Köszönet Szilvi oldaláért, gyönyörűek a fotói. A konkurencia sokszor lehangoló, de ezek csodásak.

Hajdrák Tímea írta...

Megnéztem Szilvi több munkáját. Kétségtelenül nagyon tehetséges, nagyon igényes, nekem néha a giccs határát súrolja, de valszeg ezek az igényekkel függnek össze.

Kerekes Zsuzsa írta...

Gratulálok rajli, egészséget, és drukkolok! :)
Péter köszi a linket, tényleg színvonalas, főleg ha kicsit is körülnéz az ember, hogy akár gyerekfotó, akár esküvői fotó címen miket adnak el manapság, amiben az is szomorú, hogy mennyi embernek felel meg az a szint. :( Öröm néha valami korrekt munkát látni, mégha tényleg néha kicsit "túlzott" is a stílus.
Timi, köszi :)

Zsákai Péter írta...

örülök, ha tetszik. egy kedves ismerősöm esküvői és gyerekfotós. Neki szoktam az ilyesmiket átküldeni, ha belebotlom. ez a blog engem azért fogott meg, mert közvetlen, önzetlenül megoszt tapasztalatokat, praktikákat. ezért gondoltam én is megosztani Veletek. (megj.: nekem sem a kedvencem a ma divatos túlszínezett, irrealisztikus irány.)

a hozzászólásotokra reagálva: sajnos általános az igénytelenség sok területen a mai világban. megfordultak a dolgok. az értéktelen lett az érték, az értékes pedig értéktelen. de itt be is fejeztem. ide pont azért szeretek járni, mert itt jó helyen érzem magam. :)

inkább egy vidám rímmel zárom a mondandóm (akár gyerekvers is lehetne és akkor rögtön kapcsolódik ehhez a bejegyzéshez :)):

erdő szélén jó a kedv,
ott lakik a barna medv.

:)

viKING írta...

Kedves kép! Újabb területet hódítasz meg! ;)

Kerekes Zsuzsa írta...

Viking: Kik lesznek egy esküvőből? ;)