2011. január 14., péntek

Dunapart télen

Azt mondtátok, ne rejtegessem, ha néha készülnek ilyenek is.








9 megjegyzés:

Gehring János írta...

ne is. :) A karikás repülős, a téli fás és az uccsó előtti absztraktba hajlós is kedvenc lett. :)

Zsákai Péter írta...

szerintem se! :) mert ezek nagyon szépek és hangulatosak. az első szerintem nagyon szuper pillanat! a többiben is nagyon tetszik a hangulat és remekek a kompozíciók (pl felül tükröződő faágak)! látszik, hogy mind tudatosan, izlésesen végiggondolt, megkomponált. csábítanak a Duna partra. :) remélem lesznek Városligeti ködös kacsák is. azokat is szeretem! :)

(egyébként én úgy vagyok mostanában a képek publikálásával a blogon, hogy aminél kicsit is gondolkodom, hogy 'megmutassam, ne mutassam, nem olyan különleges, semmi extra, de szeretem és legszívesebben megmutatnám' fotó, azt felteszem. ha valakinek egy kicsit is tetszik, egy kicsit kellemes érzést okoz, már megéri. meghát a fotó blog, egyfajta fotós emlékgyűjtemény számomra, fotó memoár. a blog sokmindent elbír. majd a portfólióba nem rakunk be minden fotót. :) szombat ebéd utáni filozofálást olvastatok :))

Várday Béla írta...

Nagyon szép minimál sorozatot mutattál nekünk.

Névtelen írta...

phu, gratula Zsuzsi, nagyon tetszenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kerekes Zsuzsa írta...

Köszönöm szépen a látogatásokat!
Péter: én is így gondolom, nem "legjobb képeim gyűjteménye" akar lenni a blog, itt többet, s mást is mutatok. :) Városligeti kacsás idén még nem volt, de remélhetőleg ami késik nem múlik. :)

Unknown írta...

Az első az abszolut kedvenc, de a többi is tetszk

TiSza írta...

Vissza-visszanézek rájuk, mert nagyon kifejezők. Remekül megfogják a téli hangulatot. Mindegyik másként, más színvilággal... nagyon jó sorozat.

Kerekes Zsuzsa írta...

Köszönöm szépen.

hajdu tamás írta...

az elso az nagyon jo