2011. július 21., csütörtök

Szentendre

Jó régi elmaradás ez a szentendrei bejegyzés, tavaly ősszel volt ott villámlátogatásom, s még akkor készültek ezek a képek, most előkerültek és némelyik újbóli, mások első feldolgozásra kerültek.
Péternek ajánlom, mert szereti a helyet. :)








11 megjegyzés:

Zsákai Péter írta...

köszönöm szépen az ajánlást! nem tudom megunni a fotóid és Szentendrét sem. :)

(más... valamelyik nap éppen átsétáltam a Párisi udvaron és Rád gondoltam. eszembe jutott az ott készült fotód. a táskáját lóbáló fickós. arra gondoltam, hogy mennyi jó fotód van és milyen jó, hogy a múló időt konzerválod nekünk. korábban azt gondoltam, hogy fontos, hogy én örökítsem meg magamnak a fotókat, az "enyémek legyenek". viszont amikor a Te képeid nézegetem, rájövök, hogy ezt Te sokkal jobban csinálod és ilyenkor mindegy, hogy kié, a lényeg, hogy nagyon jó nézegetni, kellemes érzéseket kelt. <--- egy nagyon szép kommentet akartam csak összehozni. azért remélem kiérzed belőle a kedveskedést. így sikerült. majd még máskor folytatom. :)))

shadow írta...

Nagyon jók!
Nekem az uccsó a személyes kedvenc, ott minden nagyon összejött.

Kerekes Zsuzsa írta...

Péter kiérzem és köszönöm, a túlzás gombot meg majd visszatekerem rajtad, ha találkozunk. :)
Párisi udvarral kapcsolatban egyébként pont tegnap jártam egy hasonlóan szép kapualjban-lépcsőházban várakozva egy hasonló aktatáskásra vagy jelenetre...bicajos kisgyerkőc jött anyukájával. :)
Én meg már várom a blogod frissülését, rég volt új kép, nézném már.
Shadow, igen, ott végre volt fény is :)
Köszi mindkettőtöknek!

Gehring János írta...

Az uccsó 4, de azokból is a felső kettő! Remek sorozat!!!

Zsákai Péter írta...

folytatom. :)

én nem érzem a túlzást! tényleg szeretek itt nézelődni és megnyugtat, hogy 5-10-20-30-40 év múlva tudom hova kell menni ha az ifjúságom hangulatait, érzéseit fotókon keresztül át akarom újra élni, érezni. nem zavar, hogy ezeket nem én lőttem meg, nekem elég hogy vannak. :)

(mostanában "csak" családi pillanatokat és a kutya pajtikat fotóztam. inkább a családi albumba valók, nem a blogra. hamarosan viszont nyaralás. hátha ott lencsevégre sikerül kapni valami érdekeset. :))

Unknown írta...

Remek sorozat... a sziluettes a kedvencem

joruba írta...

Évek óta tervezek egy Szentendre fotózást, de amilyen ritkán vagyok Pesten, ez valahogy mindig elmarad. Pedig ezekből is látszik, hogy érdemes. A 2,8,9,10,12 a kedvencek.

Kerekes Zsuzsa írta...

Köszi Nektek is!
Joruba, egyszer ténlyeg érdemes beiktatni, találnál témát, ott fent a templom körül például igen nagy az élet, suli is van a közelben, nehéz nem belebotalni rohangáló, nevetgélő, gyerekekbe. :)
Péter: hajrá, hajrá! :) Bár én pl. kutyásokat szívesen nézném.

Névtelen írta...

phuuuu a 345 9 10 12 mennyire tetszenek :o) gratula Zsuzsi!!

Kerekes Zsuzsa írta...

Köszi Kriszta! Remélem jól vagy! :)

TiSza írta...

Nagyon jó és hangulatos város- és életképek. Jó sorozat, tetszik.